RESTAURACE

Hotelová restaurace je otevřena od úterý do soboty a kromě české kuchyně nabízí také pečlivě vybraná vína spárovaná s večeří o několika chodech.

Tradiční česká kuchyně připravovaná moderním způsobem spolu s čerstvými rybami, těstovinami a saláty.


Restaurace je otevřena Úterý-Sobota: 

16:00 - 22:OO


Rezervace stolu jsou vítány na čísle

+ 420 487 723 157


Aktuální jídelní lístek ke stažení v  PDF

( připravuje se)


SLOVO ŠÉFKUCHAŘE


"Dobrý den,


dovolte mi, abych se představil: jmenuji se Pavel Chalupa a profesí jsem kuchař. Velká záliba ve vaření mě provází už od raného věku, proto jsem se rozhodl studovat na střední škole hotelové a gastronomické.


Mám za sebou dlouhodobou praxi v české kuchyni, kde jsem se učil od zkušených profesionálů. Posledních 5 let jsem působil v zahraničí. Jako šéfkuchař zařízení na pomezí Německa a Francie (Pfalz – Alsasko) jsem se s rodilými kuchaři věnoval přípravě pokrmů tamní kuchyně.

 

V hotelech Morris zastávám pozici Executive Chef a společně s profesionálním a příjemným personálem pro vás připravuji menu."


GALERIE
Share by: